Ons Concept

Topaz Cleaning Consultants is een advies- en trainingsbureau op het gebied van schoonmaakonderhoud. Het bureau hanteert een eigen concept dat ervan uitgaat dat een verzorgde werkplek invloed heeft op het resultaat van iedere organisatie. Want een prettige werkomgeving motiveert medewerkers en draagt bij aan een gezond werkklimaat. Het Cleaning Consultants Concept van Topaz ondersteunt tevredenheid van medewerkers en een positief bedrijfsresultaat.

Kennis en kunde

De invulling van een dergelijk concept vereist uitgebreide kennis en kunde. Want nogal wat factoren hebben invloed op adequaat schoonmaakonderhoud. Zoals de stijl van een gebouw, de inrichting of andere typische bedrijfskenmerken als de cultuur van een organisatie of de producten die men levert. Maar ook milieu, arbeidswetgeving en bijvoorbeeld apparatuur hebben met schoonmaken te maken. Door jarenlange ervaring zijn onze concultants van al deze aspecten rond schoonmaakonderhoud uitstekend op de hoogte. En kunnen ze u optimaal van dienst zijn.

Onze reikwijdte

Topaz Cleaning Consultants werkt voor nationale en multinationale bedrijven en beweegt zich op de markt van schoonmaakbedrijven en die van facilitaire organisaties binnen de gezondheidszorg, de industrie, overheidsbedrijven en zakelijke dienstverlening. Voor grote of kleine schoonmaakorganisaties, in kantoren of productiebedrijven: overal zijn onze consultants in staat ons concept in praktijk te brengen.